Az lenne a kérdésem, hogy az Önök oldalán található hitelkalkulátor amit kiszámol 9 Mft-ra, az valós összeg? Mert eddig nem találtam semmi olyan bankot akinek ilyen keveset kellett volna visszafizetni havi szinten. Én hitelkiváltásban gondolkodom.
Hitelkalkulátor válasza 2010. április 30., péntek
Tisztelt Halász Úr!
Bár nem tudjuk, pontosan milyen beállításokkal használta a kalkulátort, az természetesen mindig valós összeget mutat.
Amennyiben több információt szeretne megtudni, kérem hívjon minket, vagy jelezze, ha szeretné, hogy munkatársunk megkeresse Önt!
Hogyan takaríthat meg havonta sok tízezer forintot?
Nehezére esik drága hiteleinek törlesztése? Meglévő hiteleit kedvezőbb törlesztésűre cserélnél? Kíváncsi van-e olcsóbb megoldás a jelenlegi kölcsönénél?
A legolcsóbb jelzáloghitelt keresi a piacon? Igénybe vett már állami kedvezményeket, támogatásokat? Tájékozódik hol lehet a legjobb feltételekkel hitelhez jutni?
Lakáshitel? Legjobb törlesztőrészletet keresi? Igénybevett már állami támogatásokat?
Lakáshitel kalkulátor adatbázisában megtalálható minden meghatározó magyar pénzintézet legfrissebb ajánlata, így hitelkalkulátorunk igénybevételével Ön rögtön átfogó képet kap a piacon található hitelkonstrukciókról!
2012. május 17., csütörtök
Hitelszámítás részletei
Az lenne a kérdésem, hogy az Önök oldalán található hitelkalkulátor amit kiszámol 9 Mft-ra, az valós összeg? Mert eddig nem találtam semmi olyan bankot akinek ilyen keveset kellett volna visszafizetni havi szinten. Én hitelkiváltásban gondolkodom.
2010. április 30., péntek
Bár nem tudjuk, pontosan milyen beállításokkal használta a kalkulátort, az természetesen mindig valós összeget mutat.
Amennyiben több információt szeretne megtudni, kérem hívjon minket, vagy jelezze, ha szeretné, hogy munkatársunk megkeresse Önt!
Üdvözlettel,
A Hitelkalkulator24 csapata